Dejan Milosavljev i Žikica Milosavljević (©MN Press)
Dejan Milosavljev i Žikica Milosavljević (©MN Press)

Milosavljev: Dužan sam saigračima, odigrao sam kao da mi je poslednji meč

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.01.23. | 22:46

„Osećam se fantastično, izborio sam se da dođem na Svetsko prvenstvo. Radio sam sa Dejanom Perićem u klubu, to mi je pomoglo“, rekao je jedan od najboljih golmana današnjice

(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Katovica)

Vratio se Dejan Milosavljev na gol Srbije protiv Katara. Za pola sata imao je osam odbrana, ulio je dodatno samopouzdanje saigračima. Prelomili smo meč na startu drugog poluvremena. Za devet minuta, četiri odbrane na kontu za najboljeg golmana Bundeslige prethodne dve sezone.

Izabrane vesti

Popularni Banda je dokazao da je jedan od najbojih golmana današnjice. Začarao je gol u većem delu drugog poluvremena. I saigračima je laknulo. Nije se osetilo da je bio mesec dana van terena. Propustio je dva Evropska prvenstva, jedno zbog povrede, drugo znog korone, sada se na sreću oporavio. Kada je golman nemačkog Fuksea iz Berlina raspoložen nema brige za Orlove.

Osećam se fantastično. Ostao sam dužan ovim momcima. Izborio sam se da dođem na Svetsko prvenstvo. Odigrao sam utakmicu kao da mi je poslednja. Hvala bogu, na kraju je bilo sve ispalo dobro“, rekao je Milosavljev za Mozzart Sport odmah posle meča.

Pobeda protiv Katara od 10 golova razlike. Neočekivano visoka.

Svaki bod nam je bitan. Mislim da smo prelomili meč početkom drugog poluvremena. Odigrali smo odlično veći deo meča“.

Za dva dana Norveška, strašni Skandinavci sa Sanderom Sagosenom na čelu.

Verujem da imamo šanse. Nijedan meč nije lak u narednoj rundi. Napravili smo odličan uvod za sledeći duel. Sve ekipe su kvalitetne u sledećoj fazi, opasne svaka na svoj način. Nadam se dobrom meču“.

Prva lopta je odbranjena, kasnije je sve bilo lakše.

"Jeste, bilo je važno da sam osetio loptu. Hvala saigračim što su me čekali, što su verovali u mene. Radio sam sa Dejanom Perićem u klubu prethodnih dana, on je učinio da se osećam kao da nisam bio povređen“, zaključio je Milosavljev.



tagovi

Svetsko prvenstvo u rukometuRukometna reprezentacija SrbijeRukometna reprezentacija KataraDejan Milosavljev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara